Het wereldwijde web is altijd in beweging. Een van mijn eerste kennismaking was als 16 jarig jongetje bij mijn oom via zoekmachine Ilse. Ik tikte de woorden Lamborghini Diablo in. Een paar tellen later vulde het scherm zich met plaatjes van deze gele sportwagen. Magisch!

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is de markt behoorlijk veranderd. Vroeger konden alleen programmeurs websites bouwen. Nu kan bijna iedereen een basis-site uit zijn mouw schudden.

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het bouwen van websites. En dan zowel met de vormgeving als het programmeren. Hierbij is WordPress mijn specialisatie. Mocht je een nieuwe website willen, of heb je een basis maar kom je er niet helemaal uit? Dan kan ik de helpende hand zijn. Groot bedrijf of kleine zelfstandige. Ik help je graag.

Uitgelicht

Visser en Bouwman

Visser en Bouwman

Maatwerk website voor architectenbureau Visser en Bouwman

Flat met Toekomst

Flat met Toekomst

Voor de Utrechtse woningcooperatie . Ontwerp logo en bouw website

Buutvrij Therapie

Buutvrij Therapie

Voor Buutvrij Psychomotorische therapie heb ik het gehele traject verzorgd. Van logo ontwerp tot briefpapier tot aan de gehele website.

Gajes in de Bajes

Gajes in de Bajes

Voor Gajes in de Bajes heb ik de bestaande website onder handen genomen. Zowel de functionaliteit als de vormgeving.

Website Supersolid

Website Supersolid

Voor dit Utrechtse videoproductie bedrijf heb ik de website gerealiseerd. Een bestaande Wordpress template waar ik de nodige aanpassingen voor hebt doorgevoerd.