Als muziekliefhebber en muzikant ben ik altijd met geluid bezig. Goed geluid hoor je niet. Maar slecht geluid valt gelijk op. Veel youtube producties vallen door de mand. Het beeld is goed, maar stemmen klinken vaak blikkerig en hebben last van ruis. Goed geluid is belangrijk.

Voor de cameraman
Bij videoproducties is het geluid enorm belangrijk. Vaak maakt het geluid het verschil tussen professioneel en een “net niet”. Als cameraman heb je je handen vol aan het maken van mooie beelden. Vaak schiet het geluid er dan bij in. Daarom verhuur ik mijzelf als boom-operator. Ik zorg ervoor dat het geluid goed is, zodat jij je honderd procent kan focussen op het beeld.

Voor de muzikant
Daarnaast heb ik thuis een bescheiden muziekstudio. Hier kan ik muziek opnemen en samen met een bevriende muzikant muziek componeren. Dit alles op maat. Ik probeer in mijn campagnes ook altijd te werken met zelf gecomponeerde muziek. Omdat ik dat gewoon erg leuk vind. En omdat je de productie daarmee helemaal in de juiste sfeer kan plaatsen. Wat vaak niet helemaal lukt met gekochte soundtracks.

Inmiddels gewerkt voor Bald Beeld en als assistent voor Mark Thur.